Čtvrtek 19. Května

     

0,4 l

Krkonošské kyselo (1a,7)

39 Kč

0,4 l

Gulášová (1a,10)

38 Kč

     

300 g

Letní svěží rizoto s kuřecím masem a sypané sýrem (7,10)

117 Kč

130 g

Masové krokety s žampiónovým ragú v lůžku bramborové kaše (1a,3,7,10)

118 Kč

120 g

Přírodní kuřecí steak, brambor, rajčatový salát (1a,3,7,10)

120 Kč

120 g

Španělský ptáček, rýže /houskový knedlík/ (1a,3,6,7)

122 Kč

120 g

Úpické vepřové řízečky (se zelím a houskovým knedlíkem) (1a,3,6,7,10)

122 Kč

120 g

Chilli kuřecí nudličky (jemně pikantní) s pečenými mexickými bramborovými prsty (1a,3,7,10)

118 Kč

130 g

Vepřové ražniči na jehle s jemnou omáčkou, hranolky (1a,7,10)

130 Kč

     

Menu 1:

Gulášová

 
 

Přírodní kuřecí steak, brambor, rajčatový salát

139 Kč

Menu 2:

Krkonošské kyselo

 

 

Chilli kuřecí nudličky (jemně pikantní) s pečenými mexickými bramborovými prsty

138 Kč

     

Desert:

Čerstvé ovoce se zmrzlinou a šlehačkou (7,8)

39 Kč

 

Jídla připravil: Václav Kňourek