Sobota 25. Června |
||||
0,4 l |
Krkonošská bramboračka (1a,6,7,9,10) |
40 Kč |
||
0,4 l |
Masový vývar s játrovými knedlíčky (1a,3,6,7,9,10) |
44 Kč |
||
0,4 l |
Česnečka se šunkou a sýrem, chlebový kruton (1a,3,6,10) |
44 Kč |
||
120 g |
Kuřecí nudličky na bazalce s Nivou, rýže (1a,3,7,9,10) |
125 Kč |
||
140 g |
Masové krokety na houbách, brambor (1a,3,7,10) |
120 Kč |
||
120 g |
Smažená vepřová kapsa plněná šunkou a sýrem, bramborový salát (1a,3,6,7,9,10,11) |
125 Kč |
||
140 g |
Smažená vinná klobása, bramborový salát (1a,3,6,7,9,10,11) |
118 Kč |
||
120 g |
Svíčková na smetaně, houskový knedlík, brusinkový terč (1a,3,6,7,9,10,11) |
138 Kč |
||
120 g |
Řezy vepřové špikované anglické pečínky, bramborový knedlík, zelí (1a,3,6,7,9,10,11) |
130 Kč |
||
300 g |
Letní zeleninový salát s černou čočkou a grilovanými krůtími kousky (3,7) |
139 Kč |
||
140 g |
Zapečený kuřecí plátek s fazolkami a hermelínem, brambor (1a,7,10) |
149 Kč |
||
150 g |
Mix grill medailonků na jemné omáčce z červeného pepře, hranolky, malý salátek (1a,7,10) |
165 Kč |
||
Menu 1: |
Krkonošská bramboračka |
|||
Kuřecí nudličky na bazalce s Nivou, rýže |
145 Kč |
|||
Menu 2: |
Masový vývar s játrovými knedlíčky |
|
||
Smažená vinná klobása, bramborový salát |
140 Kč |
|||
Desert: |
Domácí borůvkový koláč se šlehačkou (1a,3,7,8) |
35 Kč |
||
Václav Kňourek |