Úterý 7. Února 2023 |
|||||
0,4 l |
Boršč se šlehačkou (1a,6,7,9,10,11) |
49 Kč |
|||
0,4 l |
Masový vývar s těstovinou a zeleninou (1a,3,6,7,9,10) |
47 Kč |
|||
100 g |
Svíčková na smetaně, houskový knedlík (1a,3,7,9,10) |
139 Kč |
|||
5 ks |
Plněné bramborové knedlíky uzeným masem s restovanou cibulkou, zelí (1a,3,7,10) |
135 Kč |
|||
110 g |
Kuřecí nudličky po čínsku na kari, rýže/těstoviny (1a,3,4,6,7,9,10) |
130 Kč |
|||
130 g |
Restovaná vepřová játra, brambor, tatarská omáčka (1a,3,6,7,10) |
132 Kč |
|||
130 g |
Smažená vinná klobása, šťouchaný brambor (1a,3,6,7,9,10,11) |
130 Kč |
|||
110 g |
Maďarský guláš, houskový knedlík (1a,3,7,10) |
132 Kč |
|||
140 g |
Ďáblovy vepřové medailonky, bramboráčky (1a,3,6,7,10,11) |
147 Kč |
|||
130 g |
Filet z LOSOSA na bylinkách, malý šopák, brambor (1a,4,7,10) |
159 Kč |
|||
150 g |
Vepřový steak s pepřovou omáčkou, americké brambory (1a,3,7,10) |
152 Kč |
|||
Menu 1: |
Boršč se šlehačkou |
||||
Smažená vinná klobása, šťouchaný brambor |
153 Kč |
||||
Menu 2: |
Boršč se šlehačkou |
||||
Restovaná vepřová játra, brambor, tatarská omáčka |
157 Kč |
||||
Desert: |
Bezlepkový medovník se šlehačkou a karamelem (3,7,8) |
|
|||
Jídla připravil: Zdeněk Zvelebil |