Úterý 22. Září

0,4 l

Žampiónová polévka (1a,6,7,9,10)

34 Kč

0,4 l

Hrachová s opraženou houskou (1a,3,6,7)

34 Kč

0,4 l

Česnečka s vejcem a krutóny (1a,3,6,7)

38 Kč

     

100 g

Svíčková na smetaně, houskový knedlík, brusinkový terč (1a,3,7,9,10)

120 Kč

140 g

Vepřové výpečky, bramborový knedlík, špenát (1a,3,7,10)

116 Kč

100 g

Harantovy kuřecí nudličky, rýže (1a,6,7,10)

110 Kč

150 g

Smažené žampióny, brambor, tatarská omáčka (1a,3,7,9,10,11)

110 Kč

130 g

Telecí medailónky s volským okem, hranolky (1a,3,6,10)

135 Kč

120 g

Filet z LOSOSA, šopský salát, malý brambor (1a,4,7,10)

145 Kč

100 g

Vepřové medailónky z panenky s omáčkou z červeného pepře, šťouchaný brambor (1a,6,7,10)

128 Kč

     

Menu1

0,3 l Žampiónová polévka

 
 

Vepřové výpečky, bramborový knedlík, špenát

132 Kč

Menu2

0,3 l Žampiónová polévka

 

 

Smažené žampióny, brambor, tatarská omáčka

127 Kč

     

Desert:

Čerstvé jahody s banánem čokoládou a šlehačkou (1a,3,7)

36 Kč

Jídla pro vás připravil Zdeněk Zvelebil