Pondělí 20. Ledna

0,4 l

Gulášová polévka (1a,3,6,7,9,10)

36 Kč

0,4 l

Krémová špenátová s opečenou houskou (1a,3,6,7,9,10)

34 Kč

     

140 g

Vepřový vrabec, bramborový knedlík, červené zelí (1a,3,7,10)

105 Kč

120 g

Smažená krůtí kapsa (šunka+niva), bramborová kaše (1a,3,6,7,9,10)

104 Kč

150 g

Kuřecí steak s volský okem, americké brambory (1a,3,6,7,10)

117 Kč

110 g

Vepřové kostky na pivu, houskový knedlík (1a,3,7,10)

99 Kč

120 g

Smažená krůtí kapsa, bramborový salát (1a,3,6,7,9,10)

106 Kč

100 g

Těstoviny penne pomodóro s kuřecím masem sypané parmazánem (1a,3,6,7)

98 Kč

130 g

Hovězí FLANK steak s pepřovou omáčkou, brambory (1a,6,10)

122 Kč

     

Menu 1

0,3 l Gulášová polévka

 
 

Vepřové kostky na pivu, houskový knedlík

117 Kč

Menu 2

0,3 l Gulášová polévka

 
 

Těstoviny penne pomodóro s kuřecím masem sypané parmazánem

116 Kč

     

Dezert:

Míchané ovoce se zmrzlinou jahodovou a šlehačkou (7,8)

35 Kč

     

Jídla pro vás připravil Václav Kňourek