Středa 29. Ledna 2025 |
|||||||||||
Krkonošská česnečka se sýrem, šunkou s chlebovým krutonem (1a,3,7,10) |
52 Kč |
||||||||||
Boršč (1a,3,6,7,9,10) |
54 Kč |
||||||||||
Gyros kuřecí maxi stehno, bramborová kaše, salátek (7,13) |
152 Kč |
||||||||||
Pečená vepřová roláda KáZetko, houskový knedlík, červené zelí (1a,3,7) |
157 Kč |
||||||||||
Bramborové halušky se zelím a uzeným masem, restovaná cibulka (1a,3,7) |
152 Kč |
||||||||||
Přírodní vepřové medailonky s liškovou omáčkou, rýže (1a,3,7) |
158 Kč |
||||||||||
RIZOTO s kuřecím masem a zeleninou sypané sýrem, kyselá okurka (7,9,13) |
152 Kč |
||||||||||
Přírodní kuřecí plátek se šunkou a sýrem, hranolky, ozdoba (1a,7) |
165 Kč |
||||||||||
Grilovaný kuřecí steak po Argentinsku s mexickým dresingem, hranolky, ozdoba (6,10) |
172 Kč |
||||||||||
Menu 1: Krkonošská česnečka se sýrem, šunkou s chlebovým krutonem |
|||||||||||
Pečená vepřová roláda KáZetko, houskový knedlík, červené zelí |
183 Kč |
||||||||||
Menu 2: Boršč |
|||||||||||
Gyros kuřecí maxi stehno, bramborová kaše, salátek |
179 Kč |
||||||||||
Dezert: |
Řez medovníku se šlehačkou a karamelem (1a,3,7,8) |
49 Kč |
|||||||||
Mix ovoce se zmrzlinou a šlehačkou s čokoládou (7,8) |
55 Kč |
||||||||||
Jídla připravil: Václav Kňourek |